Як ми зустрічали Новий рік!

2019-12-28

Новий Рік – одне з найулюбленіших свят, яке очікують і весело святкують і дорослі, і діти. Воно сповнене надіями на майбутнє, чарівності та казки. У новорічну ніч заведено загадувати бажання і заповітні мрії.

З 26 по 28 грудня у нашому НВК пройшли свята «Новорічні пригоди» для учнів початкової школи та вихованців дошкільного підрозділу, а також розважальна програма «Новорічний калейдоскоп», в якій брали участь учні 5-6 класів та новорічний вечір «Хто перший?» для старшокласників.

Який же Новий Рік без Діда Мороза, Снігурки та новорічної ялинки! Наші наймолодші учасники святкових заходів радісно вітали цих казкових героїв, а ще у гості до них завітали король з королевою та казковий принц, який шукав свою наречену за допомогою чарівної феї та кришталевого черевичка.

Для учнів 5-6 класів розважальна програма «Новорічний калейдоскоп» включала в себе завзяті новорічні вірші, жартівливі пісні, різноманітні інтерактивні конкурси.

Хлопці та дівчата зі старших класів (учні 7-9 класів) змагалися між собою у форматі телевізійного шоу, ведучою якого була сучасна Баба Яга.


Галерея "Новий 2020 рік"

Галасливо та весело ми провели старий рік та казково і чарівно зустріли новий 2020 рік!

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.